Een mooi Instagram profiel met professionele uitstraling

6 weken persoonlijke begeleiding met content die klanten trekt

Maak gebruik van Instagram en leer hoe je content creëert die niet alleen aantrekkelijk is, maar ook klanten aantrekt en converteert! Dit is niet alleen een stok achter de deur, maar ook een complete gids om je weg te vinden op Instagram. Online zichtbaar zijn in je eigen huisstijl en een profiel waar je blij mee bent!

Ik deed altijd maar wat met mijn bedrijfsprofiel op Insta. Het werd steeds meer van ik moet wat op Insta doen. Toen kwam ik in contact met Alexia, door haar enthousiasme werd ik ook helemaal enthousiast. Ze heeft mij zoveel andere inzichten gegeven hoe ik mijn Insta nog beter kan inzetten voor mijn bedrijf, waardoor ik het nu ook leuk vind om wat op Insta te doen..
Simone van Es (Weddingplanner Trouwhartig)

Professionaliseer je Instagram profiel & feed in één praktische workshop

Eerstvolgende workshop op 11 juni ‘24 in Hoofddorp

Ontdek de geheimen van een succesvol Instagram profiel tijdens onze praktische workshop op locatie! Van het optimaliseren van je biografie tot het kiezen van de perfecte profielfoto, en van het organiseren van je hoogtepunten met strategische inhoud tot het transformeren van je feed in je huisstijl. Van ‘doe maar wat’ naar professioneel – deze workshop biedt alles wat je nodig hebt om je Instagram profiel naar een hoger niveau te tillen.

Dé Instagram waaier met 40 content ideeën & tips voor je Instagram profiel

Handige, dubbelzijdige waaier om zelf je profiel te optimaliseren en inspiratie voor content

Geen idee wat je kunt posten op Instagram? Laat je inspireren door 40 content ideeën! Met deze dubbelzijdige waaier kun je blind een kaart kiezen voor een spontane post of bewust een keuze maken uit de vele voorbeelden die beschreven staan.

De andere kant van de waaier biedt waardevolle tips om je Instagram profiel te optimaliseren, zodat je volgers aantrekt en potentiële klanten weet te binden. Of je nu op zoek bent naar nieuwe content of je profiel wilt verbeteren, deze waaier helpt je om effectief en creatief aan de slag te gaan met je Instagram.

Wie ben ik?

Ciao, Ik ben Alexia en woon samen met mijn man in Nieuw Vennep en een aantal weken per jaar in Italië. Als ik in Italië ben loop ik graag langs de zee, door het bos en in de bergen. In de winter ga ik graag een dagje skiën in het noorden van Italië, in de zomer geniet ik van een tour op de motor. Als onze tweeling dan ook nog eens op bezoek komt in Triëst is het gezin weer even compleet.

Ik ben ruim 15 jaar apothekersassistent geweest, daarna heb ik een salesfunctie gekregen in de mondverzorging, uiteindelijk werk ik Sales Manager Pharma Benelux. Dit heb ik met veel plezier gedaan. Verkopen zit in mijn genen. De wens om voor mijzelf te beginnen werd werkelijkheid toen ik ontdekte dat tandartspraktijken ook hulp konden gebruiken bij het starten van een Instagram profiel. Daar bleef het niet bij zo kwamen er via netwerkbijeenkomsten steeds meer andere zelfstandig ondernemers bij. Die afwisseling maakt het voor mij een heel mooie combinatie.

Ik kan steeds weer mijn enthousiasme delen en nieuwe samenwerkingen aan gaan waar ik mijn ervaring in sales goed bij kan gebruiken.