Altijd een aanbod dat jou op weg helpt

Van gratis handleiding tot volledig ontzorgen op Instagram

 

p.s geef een pakket cadeau

Gratis handleiding

Eenvoudig met behulp van tekst en afbeeldingen je Instagram account aanmaken. Inclusief extra tips voor je eerste stappen op Instagram.
meer info

Gratis
Handleiding

De eerste stappen op Instagram

Persoonlijke begeleiding

Comfortabel en laagdrempelig binnen 1 uur op Instagram. Naar eigen wens je account personaliseren. Antwoord op al je vragen en unieke tips voor een plezierig gebruik.
meer info

Persoonlijke begeleiding

Comfortabel met hulp op Instagram

Profielscan

Een professionele analyse van je profielpagina. Een sterke biografie, het gebruik van highlights en tips voor meer bereik met je berichten.
Meer info

Profielscan

Je visitekaartje op Instagram

Instagram Business

We bespreken de juiste strategie voor Instagram. Advies over het plaatsen van content, passend bij je merk en branding. Het gebruiken van hashtags en een profielscan.
meer info

Instagram Business account

Advies voor een professioneel business account

Inspiratie sessie

Een boost voor je social media, de puntjes op de i voor een lancering. Je ontvangt creatieve ideeën om zelf mee aan de slag te gaan. Plus advies voor een optimaal bereik.
meer info

Inspiratiesessie

Een boost voor je social media

acht weken begeleiding

Je scrolt door al die mooie berichten die voorbijkomen op Instagram en zou dat ook zo graag willen maar mist nog dat beetje comfort om ook daadwerkelijk zelf content te plaatsen.
meer info

Acht weken begeleiding

Met ondersteuning zelf aan de slag voor een groter bereik

ontzorg pakket

Aanwezig zijn op social media voelt voor jou als een last. Het ontbreekt jou aan de tijd om hier aandacht aan te besteden. Laat je ontzorgen.
meer info

ontzorgpakket

Bespaar tijd en geef het lekker uithanden

Via Pakket

Het ontzorg pakket met exclusieve extra´s. Meer zichtbaarheid op Instagram en onbeperkt doorplaatsen van door jou aangeleverde content (ook in het weekend).
meer info

via pakket

voor het optimale resultaat met vele extra´s

Strippen kaart

Strippenkaart bevat 10 strippen, in overleg in te vullen. Geen vast abonnement en toch een lager uurtarief. Je ontvangt meer waarde voor je investering.
meer info

strippenkaart

voor een korte samenwerking of losse diensten

samenwerken?

Plan dan een gratis kennismaking in de agenda of stuur een WhatsApp dan neem ik contact met je op. Mailen mag ook via onderstaande button.