Een mooi Instagram profiel met professionele uitstraling

6 weken persoonlijke begeleiding met content die klanten trekt

Maak gebruik van Instagram en leer hoe je content creëert die niet alleen aantrekkelijk is, maar ook klanten aantrekt en converteert! Dit is niet alleen een stok achter de deur, maar ook een complete gids om je weg te vinden op Instagram. Online zichtbaar zijn in je eigen huisstijl en een profiel waar je blij mee bent!

Heb jij ook deze frustraties...

AlexiaVia to the rescue!

Chantal
Eric

Go pro en ga voor...

Persoonlijke begeleiding

Dagelijks een korte vraag stellen

Tips en ideeën die voor jouw bedrijf relevant zijn

Cases van klanten

Probleem:
Ze had moeite om een professioneel en aantrekkelijk Instagram profiel op te zetten, en hoe klanten met haar kunnen samenwerken.

Oplossing AlexiaVia:
Een uitgebreid programma van 6 weken persoonlijke begeleiding om haar te helpen bij het opzetten van een professioneel en aantrekkelijk Instagram profiel, en om haar te leren hoe ze effectief met potentiële klanten kan samenwerken. Praktisch werkboek zonder uren verspillen om het zelf uit te zoeken.

Probleem:
Ze is niet tevreden met haar Instagram profiel, ze weet niet hoe ze hoogtepunten en Pin-berichten kan inzetten om klanten te trekken.

Oplossing AlexiaVia:
Optimalisatie van haar Instagram profiel, Strategisch gebruik van hoogtepunten en Pin berichten om samen te werken.

Dit is 6 weken begeleiding:

€299

FAQ's

De sessies kun je boeken via de website. Na ontvangst van het werkboek ontvang je een mail om 4 afspraken te plannen voor een Zoom meeting dit is 4x 40 minuten. Fysiek een afspraak maken kan ook dan komt er kilometer vergoeding bij a 21 cent per kilometer.

Korte vragen kun je altijd stellen via Whatsapp of een spraak bericht. Indien nodig maken we een extra, korte Zoom meeting aan.

Voor het opsturen van het werkboek maak ik een schermafbeelding van je Instagram profiel. Tevens adviseer ik gebruik te maken van een professioneel accounttype bij Instagram zodat je de statistieken kunt controleren. Na zes weken controleren we het Instagram profiel op de onderdelen die zijn besproken in het werkboek.

Het werkboek is digitaal bij te houden.

Bij de kennismaking bespreken we waar jij specifiek hulp bij wil hebben. Zo nodig plannen we een extra Zoom meeting om de basiskennis van Instagram te behandelen.

6 weken begeleiding:

• Praktisch werkboek met duidelijke uitleg

• 4x Zoom-sessie met advies speciaal voor jouw bedrijf

• 6 weken gratis Canva Pro account…

• 40 tips voor content

€299

Wie ben ik?

Ciao, Ik ben Alexia en woon samen met mijn man in Nieuw Vennep en een aantal weken per jaar in Italië. Als ik in Italië ben loop ik graag langs de zee, door het bos en in de bergen. In de winter ga ik graag een dagje skiën in het noorden van Italië, in de zomer geniet ik van een tour op de motor. Als onze tweeling dan ook nog eens op bezoek komt in Triëst is het gezin weer even compleet.

Ik ben ruim 15 jaar apothekersassistent geweest, daarna heb ik een salesfunctie gekregen in de mondverzorging, uiteindelijk werk ik Sales Manager Pharma Benelux. Dit heb ik met veel plezier gedaan. Verkopen zit in mijn genen. De wens om voor mijzelf te beginnen werd werkelijkheid toen ik ontdekte dat tandartspraktijken ook hulp konden gebruiken bij het starten van een Instagram profiel. Daar bleef het niet bij zo kwamen er via netwerkbijeenkomsten steeds meer andere zelfstandig ondernemers bij. Die afwisseling maakt het voor mij een heel mooie combinatie.

Ik kan steeds weer mijn enthousiasme delen en nieuwe samenwerkingen aan gaan waar ik mijn ervaring in sales goed bij kan gebruiken.

6 weken begeleiding in een notendop

Ben jij die enthousiaste ondernemer die haar Instagramprofiel wil transformeren van doe maar wat naar geweldig. Je worstelt met het creëren van een professionele uitstraling en het aantrekken van klanten op Instagram. Je wil een Instagram profiel dat niet alleen je bedrijf laat zien, maar ook klanten aantrekt en betrokkenheid genereert.

Stap in dit 6 weken durend programma met mijn persoonlijke begeleiding. Hierin neem ik je stap voor stap mee met behulp van het werkboek hoe je je profiel kan optimaliseren en strategisch gebruik kan maken van hoogtepunten en pinberichten. Je krijgt het vertrouwen om vrijuit te kunnen posten op Instagram.

Je zal niet alleen een professionele uitstraling bereiken, maar ook klanten aantrekken en betrokkenheid genereren. En het beste van alles? Je zal de kennis en enthousiasme ontvangen om je Instagramprofiel op lange termijn te laten groeien en te bloeien.