Dé Instagram waaier met tips voor je Instagram profiel & 40 content ideeën

Inspiratie voor berichten en tips voor een aantrekkelijk Instagram profiel

Even geen idee wat je zou kunnen posten op Instagram? laat je inspireren door de 40 content ideeën. Kies blind een kaart uit de waaier of maak bewust een keus uit de vele voorbeelden die staan beschreven.  

De andere kant van de Instagramwaaier bevat tips voor een Instagram profiel dat volgers aantrekt en potentiële klanten weet te binden

Dit herken je vast! Jij...

Super gave waaier, waar ik direct mee aan de slag kan. Met tips om te posten omdat ik het soms vergeet.
Trudy Pannekeet (Spring eruit met LinkedIn)

Social Media inspiratie is altijd welkom.
Renate Meijnders (Businesssisters)

Het kan professioneler!

Instagram waaier

• 40 ideeën om content te maken 

• Inspiratie voor berichten op Instagram

• Meer interactie met je volgers

• Optimaal benutten van je naam regel

• Goede profielfoto

• Informatie over hoogtepunten op je profiel

• Tips voor het maken van een Pin-bericht 

• Contactbutton met juiste informatie

€9,75

FAQ's

De waaier wordt verzonden in een brievenbus pakket. Je hoeft dus niet extra thuis te blijven.

Het versturen via PostNL kost €4,25 dit zit niet bij de prijs inbegrepen. Bij aanschaf van 2 waaiers blijft de verzendkosten €4,25. Bij meer waaiers neem contact op.

De waaier kan niet worden geretourneerd. Ben je niet tevreden? Neem dan gerust contact op.

Bij afname van 10 of meer waaiers neem contact op voor een korting op de waaiers. Vanaf 30 stuks is het mogelijk om de waaier te voorzien van eigen logo.

Kom je er niet uit met de waaier of mis je toch die persoonlijke hulp misschien is de Instastart workshop dan iets voor jou. Schroom niet om contact op te nemen of plan een gratis quick profielscan

Wil je meer uit je Instagram profiel halen, overweeg dan de 6 weken begeleiding. Neem contact op of plan een kennismaking.

Wie ben ik?

Ciao, Ik ben Alexia en woon samen met mijn man in Nieuw Vennep en een aantal weken per jaar in Italië. Als ik in Italië ben loop ik graag langs de zee, door het bos en in de bergen. In de winter ga ik graag een dagje skiën in het noorden van Italië, in de zomer geniet ik van een tour op de motor. Als onze tweeling dan ook nog eens op bezoek komt in Triëst is het gezin weer even compleet.

Ik ben ruim 15 jaar apothekersassistent geweest, daarna heb ik een salesfunctie gekregen in de mondverzorging, uiteindelijk werk ik Sales Manager Pharma Benelux. Dit heb ik met veel plezier gedaan. Verkopen zit in mijn genen. De wens om voor mijzelf te beginnen werd werkelijkheid toen ik ontdekte dat tandartspraktijken ook hulp konden gebruiken bij het starten van een Instagram profiel. Daar bleef het niet bij zo kwamen er via netwerkbijeenkomsten steeds meer andere zelfstandig ondernemers bij. Die afwisseling maakt het voor mij een heel mooie combinatie.

Ik kan steeds weer mijn enthousiasme delen en nieuwe samenwerkingen aan gaan waar ik mijn ervaring in sales goed bij kan gebruiken.

Instagram waaier in het kort

De handige Instagram waaier heeft twee kanten. 40 tips om content te maken. Bijvoorbeeld: omschrijf je dag, plaats een review en wat is je favoriete boek. Mis je soms ideeën om over te posten dan geeft de waaier precies de inspiratie die je nodig hebt. Het gaat je tijd besparen bij het maken van content. Kies blind een opdracht uit de waaier, werk op volgorde of maak zelf een keuze uit de voorbeelden.

De andere kant van de waaier bevat tips voor een professioneel Instagram profiel. Benut alle opties om je aanbod snel zichtbaar te maken voor je potentiële klant. Maak optimaal gebruik van je naam regel en maak hoogtepunten aan op je profiel. Ben je nog niet zo lang actief op Instagram en wil je laagdrempelig informatie voor een professioneel bedrijfsproefiel dan is deze Instagram waaier een waardevolle aankoop.