Professionaliseer je Instagram profiel & feed in één praktische workshop

Eerstvolgende workshop op 12 september ‘24 in Hoofddorp

Ontdek de geheimen van een succesvol Instagram profiel tijdens de praktische workshop op locatie! Van het optimaliseren van je biografie tot het kiezen van de perfecte profielfoto, en van het organiseren van je hoogtepunten met strategische inhoud tot het transformeren van je feed in je huisstijl. Van ‘doe maar wat’ naar professioneel – Tijdens deze workshop leer je alles over een professioneel Instagram account.

The struggle is real! Jij...

Ik vond het serieus echt leerzaam, interessant, motiverend en gezellig! Prachtige materialen. Ik ga er nu mee aan de slag. Bedankt voor alles.
Linda de Graaf (Reken op Mij)

Tijd voor verandering!

Workshop Instaprofiel:

• 2,5 uur praktische workshop 9.15-12.00

• Eerstvolgende workshop op 12 september ‘24 in Hoofddorp​

• Inclusief werkboek Instaprofiel

• Een sterke biografie met call to action

• Goede profielfoto

• Hoogtepunten met relevante informatie een naam en omslag

• Pin-bericht met mogelijkheid voor samenwerken

• Contactbutton met juiste informatie

• Informatie over Instagram berichten

• Content maken met Canva

• Bonus: gratis Instagram waaier 

€44

FAQ's

De workshop is 2,5 uur met behulp van een werkboek nemen we alle onderdelen van je Instagram profiel door. Tussendoor is er voldoende tijd om aanpassingen te doen of een opzet te bedenken en dit in je werkboek te noteren zodat je het thuis kunt aanpassen. Het is een afwisseling van theorie met voorbeelden en tijd om aanpassingen te doen in je profiel.

Het is wel handig om al een Instagram profiel te hebben maar je kunt zelfs met een blanco profiel deelnemen. Tevens adviseer ik om het programma Canva (gratis versie) te activeren zodat je de opdrachten in het werkboek kunt uitvoeren.

Er zijn maximaal 8 deelnemers. Ruim voldoende tijd voor individuele begeleiding. Daarnaast heb je de voordelen van groepsdynamiek je kunt ook veel van elkaar leren en zien hoe de ander invulling geeft aan de opdrachten. 

Je ontvangt een geprint werkboek, waarin je aantekeningen kunt maken en ook thuis als naslagwerk kunt gebruiken. Tijdens de workshop kun je ook de Instagram waaier aanschaffen met content ideeën en meer tips voor je Instagram profiel.

De workshop is ook een perfecte opstap naar het 6 weken programma. Als de basis goed staat kun je in de 6 weken begeleiding gelijk starten met het maken van content en invulling geven aan je Instagram strategie.

De workshop is op locatie. Neem je laptop en opgeladen mobiel mee. Maak een gratis account aan bij Canva, een mooie tool die je helpt bij het maken van tekstberichten en video’s.

Annuleren kan tot 72 uur voor aanvang van de workshop, de inschrijving gaat in overleg naar de volgende workshop. Binnen 72 uur vervalt de optie om gratis door te schuiven naar volgende workshop. Inschrijving is niet retourneerbaar wel overdraagbaar.

Dit is Workshop Instaprofiel:

€44

Wie ben ik?

Ciao, Ik ben Alexia en woon samen met mijn man in Nieuw Vennep en een aantal weken per jaar in Italië. Als ik in Italië ben loop ik graag langs de zee, door het bos en in de bergen. In de winter ga ik graag een dagje skiën in het noorden van Italië, in de zomer geniet ik van een tour op de motor. Als onze tweeling dan ook nog eens op bezoek komt in Triëst is het gezin weer even compleet.

Ik ben ruim 15 jaar apothekersassistent geweest, daarna heb ik een salesfunctie gekregen in de mondverzorging, uiteindelijk werk ik Sales Manager Pharma Benelux. Dit heb ik met veel plezier gedaan. Verkopen zit in mijn genen. De wens om voor mijzelf te beginnen werd werkelijkheid toen ik ontdekte dat tandartspraktijken ook hulp konden gebruiken bij het starten van een Instagram profiel. Daar bleef het niet bij zo kwamen er via netwerkbijeenkomsten steeds meer andere zelfstandig ondernemers bij. Die afwisseling maakt het voor mij een heel mooie combinatie.

Ik kan steeds weer mijn enthousiasme delen en nieuwe samenwerkingen aan gaan waar ik mijn ervaring in sales goed bij kan gebruiken.

Workshop Instaprofiel in het kort

Transformeer je Instagram profiel met de praktische workshop Instaprofiel. Stap voor stap leer je hoe je jouw profiel omtovert tot een aantrekkelijk visitekaartje voor je bedrijf. Van het schrijven van een sterke biografie tot het aantrekken van potentiële klanten, deze workshop biedt hands-on begeleiding en waardevolle tips.

Na afloop heb je niet alleen een professionele biografie, maar ook een profiel dat klanten aantrekt en interactie oplevert. Schrijf je vandaag nog in en maak van je Instagram profiel een krachtig marketinginstrument!