De weg naar een professioneel Instagram account

Social media is niet meer weg te denken, dagelijks zitten bijna 7 miljoen Nederlanders gemiddeld 30 minuten op Instagram. Met de juiste strategie krijg je een professioneel Instagram account dat bij je past.

Antwoorden

Zit jij nog niet op Instagram of ben je nog niet actief en heb je een vraag, neem zeker contact met mij op, dan help ik je graag verder. Samen kunnen we kijken of het voor jou interessant is om actiever aanwezig te zijn op Instagram. Of dat nu vanuit professioneel oogpunt is of gewoon omdat je het leuk vindt om inspiratie, ideeën of tips op te doen, dat maakt niet uit. Dus neem contact met mij op.

Deze vraag hoor ik vaker. Er zijn genoeg boeken geschreven, echter persoonlijk je vragen kunnen stellen is wel zo prettig. In een uur kun je mij alles vragen en ontvang jij extra tips die bij jouw wensen aansluiten zodat je met meer vertrouwen kunt onderzoeken wat Instagram allemaal te bieden heeft. Zet de eerste stap en neem contact op om je basiskennis te optimaliseren.

Dit is heel handig om te doen als je als zelfstandige je diensten of producten wilt aanbieden op Instagram. In 40 minuten beantwoord ik al je vragen en geef ik je waardevolle tips voor een interessant Instagram account.  Deze 40 minuten gaan jou zeker helpen om je onderneming een boost te geven op social media. 

Dit juich ik natuurlijk enorm toe. Uit ervaring weet ik dat al heel veel mensen geluk, plezier maar ook inkomsten hebben gekregen uit Instagram. Afhankelijk van je wensen plannen we gesprekken in waarin ik je meeneem op weg naar succes met Instagram. Laten we contact hebben, dan bespreken we de mogelijkheden. 

Dat is wat ik het liefste doe, jij kunt alle aandacht en tijd besteden aan waar je goed in bent en ik zorg voor je Instagram account. Na een telefonisch contact om te kijken of we tot een samenwerking kunnen komen, plannen we een intakegesprek. Vooraf ontvang je mijn E-Book met een stappenplan voor een professioneel Instagram account. Dit nemen we door en maken een plan van aanpak waarin duidelijk is wat de wensen en het doel van jouw Instagram account is. Gedurende 3 maanden zal ik 3 x per week een bericht plaatsen. Met plezier vertel ik hier meer over in een persoonlijk gesprek. 

VIA is letterlijk weg in het Italiaans. Behalve dat ik jou de weg wijs op Instagram, post ik 5 x per week een bericht inclusief ondertiteling van reels en het creëren van extra content (informatie) in de vorm van carrousel berichten en diverse Highlights  (verzamelplaats voor stories). Naar wens denk ik mee met het sales proces voor jouw  product of dienst. Ik kijk er naar uit als we deze samenwerking aan kunnen gaan.

Als je besluit meer uit Instagram te halen, help ik je van opstarten tot volledig ontzorgen. Met mijn bewezen strategie gaan we de juiste stappen zetten om te ondernemen op Instagram en hier ook inkomen uit te genereren. Met mijn stappenplan en waardevolle tips ga ik je meenemen van intake tot een professioneel account. Ik maak content, een pakkende biografie en highlights die jouw doelgroep gaan bereiken. 

Het kan dat je geen volledig ontzorgpakket wil, maar wel gebruik wil maken van mijn expertise bij de lancering van jouw product of dienst. We kijken met elkaar hoe we op tijdelijke basis in de vorm van een urentarief kunnen samenwerken. Het kan ook zo zijn dat je een aantal reels (filmpjes) wilt ondertitelen of wilt sparren over het maken van content. Kortom, vraag hier gerust naar alle mogelijkheden. Met mijn creativiteit, sales ervaring en oplossend vermogen komen we altijd tot een mooi resultaat waar jij tevreden mee zult zijn.

Het is absoluut gegarandeerd dat alle informatie strikt vertrouwelijk is en met niemand zal worden gedeeld.

Algemene voorwaarden vind je hier

samenwerken?

Ciao, wil jij zichtbaar zijn op Instagram? Of heb jij vragen die je met mij wilt overleggen? Neem gerust contact met mij op dan help ik je graag verder.